Fem grunde til at holde dit trægulv ved lige

Du tænker måske ikke over det, men dit gulv siger meget om dig og dit hjem. Derfor bør du holde det ved lige, som du gør med din bil, dig selv, din have og meget mere, når det har brug for at nyt liv og look.

nyd dit trægulv igen – her får du fem gode grunde til at holde dit gulv ved lige: 

 

1. Det hjem bliver nyt at se på

Der skal ofte ikke meget andet end en klat maling eller en gulvslibning til, før dit hjem kan syne helt anderledes og nyt. Du behøver ikke investere i dyre, nye møbler, dyr kunst eller at flytte. Der kan ske store ændringer i udtrykket ved bare små ting og ændringer fra det gamle. Hvis du sliber dit trægulv, bliver dit hjem helt nyt og anderledes at se på. Tro det, der skal ikke altid meget til, før der kommer nyt liv i gamle ting. 

2. Helheldsindtrykket bliver bedre

Dit hjems helhedsudtryk bliver både pænere og bedre, hvis du også holder dit gulv ved lige. Hvis du har malet, købt nye møbler eller fået nye billeder på væggene, så skaber det forvirring og rod for øjet, hvis dit trægulv ikke spiller. Når du har fået slebet dit trægulv, skaber det et bedre helhedsudtryk og et pænere look i dit hjem sammen med dine andre ting. 

3. Gulvet bruges hele tiden 

Vi tænker måske ikke over det, men gulvet er noget af det, der bliver brugt og slidt allermest i vores hjem. Vi går flere hundrede skridt dagligt, og det slider på gulvene – især trægulvene. Og når de betrædes over længere tid, bliver de naturligvis slidte og trætte at se på. Gulvet kan faktisk skifte helt farve, hvis det bliver slidt over længere perioder. Især køkkengulvet og gulvene rundt om spisebord og sofa, bliver meget slidte, da vi opholder os meget der. 

4. Længere levetid

Dit gulv lever længere, hvis det bliver vedligeholdt. Det er ligesom så mange andre ting, der får pleje og kærlighed, om det er din bil, der er på værksted, dine sko, der bliver pudsede eller din græsplæne, der bliver slået. Alt lever længere, hvis det bliver passer og plejet, og ligeledes gør dit trægulv. 

5. Det er nemt

Det er nemt for dig, da du ikke selv skal gøre meget mere, end at indhente et tilbud på gulvslibning, flytte dine møbler og derefter nyde, at dit gulv har fået nyt liv og en længere levetid. 

 

2 tanker om “Fem grunde til at holde dit trægulv ved lige

  1. Karl C. Svar

    kære God læsning, godt skrevet, gode pointer. 🙂 De kærligste hilsner

  2. Leonora E. Svar

    Phbooking.dk – Hej med jer,, Det sku meget godt
    Fortsat god aften. Leonora E.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *